Doneren

Doneer nu Doneer periodiek Start een actie Word vrijwilliger

Doneer en help ons meer kankeronderzoek mogelijk te maken

Ons doel is een wereld waarin elke kankerpatiënt het geluk heeft om te herstellen. Met elke aan onze Foundation gedoneerde euro kunnen wij kankeronderzoeken en -projecten mogelijk maken. Initiatieven die kanker hopelijk op een dag zullen genezen en in de tussentijd de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbeteren. 

Elke donatie is welkom

Elke donatie aan de Maarten van der Weijden Foundation draagt bij aan het voorkomen van kanker, het vergroten van de overlevingskans en de kans op herstel, het verbeteren van de kwaliteit van leven of bijdragen aan de palliatieve zorg. Dankzij jullie bijdragen hebben wij al 30 kankeronderzoeken en -projecten mogelijk kunnen maken. Daar zijn we jullie enorm dankbaar voor.

Momenteel vindt de selectie van de kankeronderzoeken en -projecten voor 2021 plaats. Eind april wordt de nieuwe doelbesteding bekend gemaakt. Intussen blijft doneren mogelijk en zorgen wij ervoor dat jouw donatie bij deze nieuwe onderzoeken en projecten terechtkomt.

Verschillende mogelijkheden

Je kunt een algemene donatie doen of specifiek doneren voor de actie van een persoon of een team. Ook kun je met jouw donatie een evenement of bijvoorbeeld heel Team Maarten steunen. Wil je met je bedrijf de Foundation sponsoren, word dan lid van de Club van 111.

Als vaste donateur doneer je periodiek en/of belastingvrij en help je ons om de lange termijn doelstellingen van onze Foundation te realiseren én deze te continueren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Maarten van der Weijden Foundation in je testament op te nemen. Op die manier kun je blijvend van betekenis zijn.

Wil je dit direct in orde maken of eerst meer lezen? Klik op een van de knoppen hieronder.

Eenmalig doneren    Periodiek en belastingvrij doneren    Nalaten   

 

Zakelijk sponsoren: Club van 111

Wil je met je bedrijf een bijdrage doen, word dan lid van de Club van 111. Meer informatie hierover lees je op deze pagina

 

Zakelijk sponsoren: Club van 111