Doneren

Doneer nu Doneer periodiek Start een actie Word vrijwilliger

Doneer en help ons meer kankeronderzoek mogelijk te maken

Ons doel is een wereld waarin elke kankerpatiënt het geluk heeft om te herstellen. Met elke aan onze Foundation gedoneerde euro kunnen wij kankeronderzoeken en aan kanker gelieerde projecten mogelijk maken. Initiatieven die kanker hopelijk op een dag zullen genezen, en in de tussentijd de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbeteren. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om artsen en verpleegkundigen te helpen om kanker beter te behandelen. Doneer en maak meer belangrijk onderzoek voor een betere behandeling van verschillende soorten kanker mogelijk! 

Elke donatie is welkom

Elke donatie-euro aan de Maarten van der Weijden Foundation draagt bij aan het voorkomen van kanker, het vergroten van de overlevingskans, de kans op herstel of het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dankzij jullie bijdragen hebben wij al 28 in samenspraak met patiëntenverenigingen gekozen kankeronderzoeken en -projecten mogelijk kunnen maken. Daar zijn we super blij mee en we waarderen dit enorm!

Momenteel halen we geld op voor twee onderzoeksprojecten:

  1. TIPZO, een project voor tijdige ondersteunende, palliatieve zorg
  2. Een onderzoek dat gericht is op de ontwikkeling van een vaccin om kinderkanker te voorkomen

Help jij Maarten om ook deze onderzoeken mogelijk te maken?

Verschillende mogelijkheden

Je kunt een algemene donatie doen of specifiek doneren voor de actie van een persoon of een team. Ook kun je met jouw donatie een evenement of bijvoorbeeld heel Team Maarten steunen.

Als vaste donateur doneer je periodiek en/of belastingvrij en help je ons om de lange termijn doelstellingen van onze Foundation te realiseren, en deze te continueren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Maarten van der Weijden Foundation in je testament op te nemen. Op die manier kun je blijvend van betekenis zijn.

Wil je dit direct in orde maken of eerst meer lezen? Klik op een van de knoppen hieronder.

Eenmalig doneren    Periodiek en belastingvrij doneren    Nalaten